Jonstrup Cirkus

Elever og voksne opførte stor cirkusforestilling den 22. juni 2015. Eleverne, forældre og medarbejdere spiste sammen i skolegården efterfølgende og blev afsluttet med vandkamp og karameller. Flot aften!

..
    Jette Pia Clausen den 11-06-2015
    Ny leverandør

Mælkemanden er vores leverandør fra 1. august 2015

Eleverne har fået mælkesedler med hjem i tasken i sidste uge.

Vi er ikke tilsluttet frugtordningen hos Mælkemanden.  Frugt kan købes i skoleboden hver dag.

God sommer
  • Peter Thomsen den 17-04-2015

Kære forældre

Torsdag den 16. april blev forældrene præsenteret for skolens nye udmøntning af princip om elevernes brug af mobiltelefoner.

Forældrene har efterspurgt en mere aktiv implementering af skolens princip i forhold til elevernes brug af mobiltelefoner. Nedenstående er skolens og FFO´s nye regler for brug af mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr i indskolingen.

Vi håber de nye regler bliver godt modtaget og jeg hører gerne fra dig, hvis du har input eller kommentarer til vores nye regler.

Reglerne træder i kraft fra mandag den 20. april. I forhold til 3. årgang gælder Toppens regler for brug af mobiltelefoner efter skoletid. 3. årgang begynder i Toppen fra 1. maj.

Peter Thomsen
    Lille Værløse Skole

Lille Værløse Skole og FFO

Mobiltelefonregler

Mobiltelefonregler FFO 1 og indskolingen 0. – 3. årgang

Mobiletelefoner og andet elektronisk udstyr afleveres ved ankomst til FFO om morgenen eller over i klassen, hvis man ikke er tilmeldt morgenåbningen i FFO. Mobiltelefonen udleveres igen når barnet skal hjem fra FFO eller skole.

Mobiltelefonerne opbevares i klassens mobilkuffert i løbet af dagen og følger børnene.

Først i FFO 1 fra kl. 7.00, så over til klassen kl. 8.00 og så tilbage til FFO når eleverne møder ind fra skolen. I skoletiden bruges mobiltelefonerne, når lærerne har givet lov til dette i forbindelse med undervisningen. I FFO tiden bruges mobiltelefonerne, hvis barnet er tilmeldt mobilværkstedet. Der er mulighed for mobilværksted mandag, onsdag og fredag.

I forhold til at kommunikere til dit barn, kan I-portalen bruges. Pædagogerne følger med på I-portalen og beskeder lagt ind før kl. 13.00 bliver set. Vi opfordre til at alle bruger I-portalen til at skrive faste aftaler ind.

Efter kl. 13.00 på selve dagen, skal forældrene ringe eller sms´se til følgende mobiltelefoner:

Jonstrup afdeling:
    Mobiler: 72 16 46 03 – SMS og ring

eller 72 16 46 04 – Kun ringe

eller 72 16 55 35 – Kun ringe

Lille Værløse Skole:

Cafeén fastnet: 72 35 77 10 – Kun ringe

Flyver mobilen: 72 16 47 61 – Ringe og SMS

For ansatte:

Vi er et forbillede for børnene, det vi ikke vil have børnene gør, skal vi heller ikke selv gøre.

Det skal være legalt, at en ansat giver besked til kollegaer om at vedkommendes mobiltelefon ikke er på lydløs, da vedkommende venter vigtige opringninger.

Vi må gerne tage billeder af børnene med vores egen telefon, hvis dette indgår i dokumentation af aktiviteter.

Jette Pia Clausen den 04-11-2014
    Socialrådgivere i dagtilbud og skoler

Alle kan søge rådgivning
    (Se vedhæftet bilag)