TV2 Klimaindsats Lille Værløse Skole

Kære alle

TV 2 NYHEDERNE og journalist Pernille Mette Damsgaard besøgte Lille Værløse Skole den 12.12.18 for at tale med 5.b som sorterer deres affald. Ligesom resten af alle vores klasser på Lille Værløse Skole.

Forud for besøget på vores skole besøgte TV 2 undervisningsminister Merete Riisager og skoleledernes formand som også blev interviewet til temaet.

Vores pilotprojekt omkring affaldssortering er kommet i stand via et tæt samarbejde mellem Lille Værløse Skole, Center for Dagtilbud og Skole, Center for Kommunale ejendomme og Anlæg og Center for By og Miljø.

Lille Værløse Skoles mål med den grønne indsats og affaldssortering er, at blive certificeret med et grønt flag.

Se http://www.groentflag.dk/

Det er elever fra 9. klasse som har lært de andre klasser, hvordan man sorterer og det er lærere og pædagoger der i dagligdagen sikre at vores pilotprojekt bliver udviklet.

Hertil kommer, at det naturligvis er godt for naturen og vores elever får vigtig læring ved selv at være aktive og miljøbevidste.

TV2 talte med eleverne om hvorfor vi sorterer affald og hvordan det er med til at gøre noget godt for naturen. Samtidig er det et aktuelt tema for lovgivning i folketing og ministerier.

Det blev sendt 12.12.18 på TV 2 landsdækkende TV i 22 Nyhederne.

Har i spørgsmål, så ring endelig på tlf. 72 16 46 45

Peter Thomsen

Lille Værløse Skole
Furesø Kommune
  • Louise Dreyer (LDR) den 04-12-2018

SKOLEBODENS MENUPLAN FOR UGE 50

Mandag: tomatsuppe m/pasta , brød + frugt

Tirsdag: paneret fisk m/ovnkartofler , remoulade og råkost

Onsdag: Sandwich m/ æggesalat el. skinkesalat

Torsdag: falafelburger

Fredag: Flæskesteg m/ sovs , kartofler og rødkål

Emlie Schou Svejstrup den 03-12-2018
    Kære forældre i Autismeafdelingen på Lille Værløse Skole

Jeg er fra i dag startet som afdelingsleder i Autismeafdelingen. Jeg hedder Emilie Schou Svejstrup og er uddannet lærer. Derudover har jeg en diplom i ledelse samt 10 års erfaring som henholdsvis lærer og leder i specialområdet.

Jeg glæder mig meget til at lære jer og jeres børn at kende – og som en start, er det min plan, at jeg på onsdag og fredag vil besøge alle klasserne. Hermed vil jeg få hilst på jeres børn samt et lille indblik i dagligdagen i Autismeafdelingen.

I starten af det nye år vil der blive afholdt forældremøde, hvor vi vil få mulighed for at hilse på hinanden, og I er selvfølgelig altid meget velkomne til at kontakte mig - enten på mit kontor eller her på Intra.

I er også velkomne til at ringe til mig på tlf. 72164646.

Rigtig glædelig december - Emilie

• Peter Thomsen den 14-11-2018

Velkommen til VORES Skole!

Lille Værløse Skole får positiv omtale i Frederiksborg Amtsavis. Overskriften burde have heddet "Velkommen til vores skole", så jeg sender med det samme roserne videre til jer alle. Forældre, elever og medarbejdere og samarbejdspartne som alle har bidraget til, at skabe en skole som danner rammen om vores læringsfælleskab her på Lille Værløse Skole.

Peter Thomsen

Se den fuldeartikel her:

• Peter Thomsen den 20-09-2018
    Lille Værløse Skole deltager i "Langt fra Borgen" i aften torsdag den 20. september kl. 21.55 på DR1.

Hvis man ikke når det det i aften, så kan det ses på DR.dk efterfølgende.

DR1 besøgte os til vores fællessamling og efterfølgende deltog Pia Olsen Dyhr (Formand SF) og Anni Mathisen (V)  i engelsk på 6. årgang, hvor klassen viser hvordan man kombinerer engelsk og bevægelse på en sjov og lærerig måde.

Temaet er skoledagens længde og der vises eksempler på hvordan Lille Værløse Skole får en længere skoledag til at fungere med bevægelse i undervisningen.

DR holder har været og filme ad to gange og det har været spændende for vores elever at deltage i en rigtig TV produktion som endda sendes på DR 1 landsdækkende.

• Peter Thomsen den 14-09-2018
  • 13-12-2018
  • 14-12-2018
  • 14-12-2018
    Ekskúrsion - Christians Borg - "ruinerne" · 4-5D
  • 17-12-2018
  • 17-12-2018
    Ekskursion - København (2 x HT-kort) · 7A
  • 18-12-2018
  • 19-12-2018
  • 19-12-2018
    Ekskursion - Arbejdermuseet (2 x HT-Kort) · 2A · 2B · 2C
  • 20-12-2018

Jul på PLC

Så er vi kommet i julehumør på PLC, 1.december starter vores "hvem er julemanden" konkurrence. Kom forbi PLC hvis i vil være med.

Værløse afdeling

Jonstrup afdeling