God sommerferie

FFO er åben hele sommeren og skolen begynder den 13. august.

Nyhed billede
Kære alle

Første skoledag er den 13. august 2018 kl. 8.00 for alle klasser bortset fra 0. årgang som har særligt program.

Tusind tak for dette skoleår. Vi takker for lån af jeres børn og glæder os til sommeren og det nye skoleår som kommer i august.

Har du brug for at tale med skolen, kan jeg kontaktes på telefon og SMS hele sommeren på telefon 72 16 46 45.

Peter Thomsen

• Peter Thomsen den 04-07-2018

Hermed skemaer for alle klasser. De ville kunne ses på intra fra uge 33.

Peter Thomsen
    Jette Pia Clausen den 12-06-2018
    I skoleåret 2018/2019 er sundhedsplajersken Lene Rasmussen på skolen mandag og onsdagsmiley
    Jette Pia Clausen den 11-06-2018

SKOLEMÆLK

SE VEDHÆFTET BILAG

GØR DET NEMT BESTILLING VIA INTERNETTET PÅ www.mælkemanden.dk

Bestilling bør ske senest

SØNDAG 22. juli 2018

Ved senere bestilling går der ca. 7-12 dage fra modtagelsen, til registreringen er på plads.

MED VENLIG HILSEN SKOLEMÆLKSADMINISTRATIONEN

WWW.MÆLKEMANDEN.DK

APS

V/ NIELS THORSEN • CVR-NR. 26 09 08 14
    ØVERØDVEJ 79 • 2840 HOLTE • TLF. 45 41 35 18 • E-MAIL: [email protected]

• Marianne Porsager Haastrup den 18-05-2018
    Furesøoplevelser i børnehøjde
    Tag børnene med til Furesø oplevelser denne sommer, hvor leg, læring, økologi, og sundhed står i højsædet.
    På årets Picnic Festival den 1. weekend i juni kan børnene møde grønne ildsjæle og smage på økologiske råvarer fra kommunens skolehaver med aktiviteter som  at ’gå den grønne rute’ og ’Fiske en grøntsag’ ved Furesøbadet.
    Den 30. juni og 1. juli kan dit barn GRATIS komme ind og opleve Nordens bedste gymnaster i den klassiske gymnastikdisciplin Idrætsgymnastik (det du ser til OL), når Nordens giganter mødes til et brag af Nordiske Mesterskaber i Idrætsgymnastik 2018 i Farum Arena.
    Lørdag den 30. juni er der orienteringsløb for alle gennem Værløse bymidte – også børnefamilier forud for WMOC (Verdensmesterskaberne i Orienteringsløb), som afholdes i Farum Arena den 6.-13. juli.

Alt dette og mange flere events kan du læse mere om på: www.furesø.dk/events
    God sommer!

PLC halvvejs

Så er vi cirka kommet halvvejs. Det nye PLC- futrure classroom lab åbner når vi kommer tilbage efter sommerferien.

Værløse afdeling

Jonstrup afdeling