Farvel til Hans

Skolen siger farvel til vores pedel gennem mange år. Se eleverne tage afsked med Hans på morgensamlingen

..
 • ikon
  Louise Dreyer den 25-04-2016
  SKOLEBODENS MENUPLAN FOR UGE 17
  MANDAG: TOMATSUPPE M/PASTA OG BRØD + 1 STK FRUGT
  TIRSDAG: TÆRTE M/ LAKS EL. SKINKE OG SALAT
  ONSDAG: PASTA OG KØDSOVS
  TORSDAG: OKSEGRYDE M/ GRØNT OG RIS
  FREDAG: GROV FRANSK M/ KYLLINGESPYD + 1 STK FRUGT
 • ikon
  Jette Pia Clausen den 18-04-2016
  Afskedsreception for Hans-Erik blush

  Fredag den 29. april kl. 14.00 - 16.00 i personalerummet (se bilag)
 • Peter Thomsen den 12-04-2016
  Kære alle
   
  Top 5 i Politikkens Undervisningspris
   
  Lille Værløse Skole får besøg af Politikken på mandag.
   
  Baggrunden er, at  vores lærer Irene Vester Petersen er indstillet af vores forældre til Politikkens Undervisningspris og har opnået  top 5 placering ud af 430 indstillede folkeskolelærere.
   
  Vi er særligt stolte af, at det er forældrene som har indstillet Irene og at Politikken på den baggrund har udtaget Irene til top 5.
   
  http://politiken.dk/indland/uddannelse/undervisningsprisen/grundskole_pris/ECE3144162/indstillet-irene-vester-petersen-lille-vaerloese-skole/
   
  http://politiken.dk/indland/uddannelse/undervisningsprisen/ECE3145231/flere-end-1100-indstillet-til-politikens-undervisningspris/
   
   
  Med venlig hilsen
   
  Peter Thomsen
  Skoleleder
   
  Lille Værløse Skole
  Ryetvej 1 , 3500 Værløse
  Tlf: 72 16 46 45
  peth@furesoe.dk
   
   
  Indstillet: Irene Vester Petersen, Lille Værløse Skole
  Fag: Dansk, kristendom og billedkunst
   
  Indstillet af: Rikke og Klaus Bentzen (Anna B), Natalja og Lars Lindberg (Storm), Henrik Kristensen og Jannie Gade Nielsen (Sophia), Mikkel Kjølby og Lotte Juul Hansen (Anne Mette), Tina og Niels Berthelsen (Nine), Rikke og Preben Munch Thomsen (Karla), Line Ralfkiær og Jesper Ravnborg Rask (Magnus), Peter og Maj-Brit Petersen (Thea) Peter og Vibeke Haaning (Nikolaj) og Helle Munkholm og Henrik Sindal Jensen (Johanne), Storm Fryd Lindberg, Anna Bentzen og Magnus Ralfkiær Rask.
   
  Begrundelse for indstillingen: Vi er flere forældre og elever i 4.B på Lille Værløse Skole, som synes, at Irene er en fantastisk lærer og derfor fortjener at få årets
   
  undervisningspris:
  Jeg synes, at en af Irenes store forcer er, at hun er i stand til at møde eleven i øjenhøjde og med respekt for den enkelte elevs niveau og behov. Hun er meget tydelig overfor børnene og i stand til at stille krav til dem på en måde, så de selv har lyst til at vise hende det bedste, de kan. Hun bekymrer sig om klassens trivsel og er god til at skabe nogle rammer, der gør, at børn, der tidligere har været i mistrivsel på andre skoler, nu blomstrer. Hun viser dem en ægte omsorg og oprigtighed, som er virkelig hjertevarm. Vi forældre nyder også godt af Irenes overskud og engagement. Hvis du har spørgsmål eller ting, du undrer dig over, så er hun altid klar med dialog. Hun stiller også tydelige krav til forældrene om f. eks deltagelse i klassens aktiviteter. Hun er en lærer, som tager sit fag alvorligt, og det er respektaftvingende på alle måder. (Natalja og Lars Lindberg, forældre til Storm)
  Vi vil meget gerne bakke op om at indstille Irene til prisen. Hun er på alle måder kompetent og gør en ekstraordinær indsats, både i forhold til børnenes faglige udvikling men i lige så høj grad i forhold til trivsel. Det er vores indtryk, at hun evner at se de mange forskelligheder, der er i klassen, og får det bedste ud af det. Åben, konsekvent og med en ægte interesse for børnene, man som forældre kun kan drømme om. (Henrik Kristensen og Jannie Gade Nielsen, forældre til Sophia)
  Efter skoleskift og ny klasselærer har vi nu, et år efter klasseskift, fået en datter, der trives og går glad i skole. Tidligere var det ikke sådan. Irene har haft stor indflydelse på dette: Irene bakker op omkring den enkelte elev og får eleverne til at føle sig velkomne og værdsatte i klassen. Irene er hurtig til at tage fat i og hjælpe eleverne til at få løst små og store konflikter. Irene accepterer børnenes som de er og lærer børnene at accepterer hinanden. Irene viser tydeligt, hvem der er den voksne, og hun sætter dagsordenen i klassen på en rar måde.
  Irene presser på for at få eleverne til at yde lidt mere hver dag. Irene udnytter den nye skolereform til at lave nogle spændende og fordybende undervisningsforløb. Der er mange gode ting, men alt i alt har vi været utrolig glade for, at Annemette kom i en ny skole/klasse og fik en ny klasselærer.
  (Mikkel Kjølby og Lotte Juul Hansen, Forældre til Anne Mette)
  Hun er sjov og sød, og man kan tale med hende om alt (det behøver ikke handle om undervisningen.) Hun er god til at få ro i klassen og bliver aldrig meget vred, men man ved stadig godt, når man har gjort noget galt, selvom hun ikke råber af os. (Storm Fryd Lindberg)
   
  Eksempler fra undervisningen: Jeg synes, at Irene Vester Pedersen skal have Undervisningsprisen, fordi vi har en masse sjove forløb - for eksempel havde vi en Harry Potter-uge, hvor Irene havde gjort undervisningen sjov ved at alting foregik som troldmandsskolen Hogwarts, så i stedet for at skrive i mapper skulle vi lave citater til de forskelige personer. Så havde vi et øde ø-projekt. Det handlede om, at vi var styrtet ned og så skulle vi føre dagbog om det, vi lavede på øen (i skolen.) Og når vi er oppe at køre på en varm dag, tager hun os udenfor og laver hente-diktat, så vi kan brænde vores krudt af :-D (Storm Fryd Lindberg, Elev 4.B)
   
  Også indstillet af:
  Rikke og Klaus Bentzen (Anna B), Natalja og Lars Lindberg (Storm), Henrik Kristensen og Jannie Gade Nielsen (Sophia), Mikkel Kjølby og Lotte Juul Hansen (Anne Mette), Tina og Niels Berthelsen (Nine), Rikke og Preben Munch Thomsen (Karla), Line Ralfkiær og Jesper Ravnborg Rask (Magnus),
  Peter og Maj-Brit Petersen (Thea) Peter og Vibeke Haaning (Nikolaj) og Helle Munkholm og Henrik Sindal Jensen (Johanne), Storm Fryd Lindberg, Anna Bentzen og Magnus Ralfkiær Rask.
   
  Begrundelse for indstillingen: Vi er flere forældre og elever i 4.B på Lille Værløse Skole, som synes at Irene er en fantastisk lærer og derfor fortjener at få årets undervisningspris:
  Vi synes, at det er en fremragende idé at indstille Irene til prisen. Selv om vi kun har kendt hende i 1½ år, har vi et rigtigt godt indtryk af hende. Vi vil blandt andet nævne: At hun helt suverænt forstår at udfylde skolereformens intention om variation i undervisningen. Man taler ikke kun om skagensmalerne, man tager på museet og ser dem, prøver selv at male dem og slutter sågar med selv at være et skagensmaleri! Hun er god til at udfordre børnenes kreative/musikalske sider. Det er en fornøjelse at se, hvordan ALLE børnene indtager scenen, når de fx opfører Ole Lund Kirkegaard. Selv de mest generte kommer ind og tager scenen i besiddelse. Og til Luciaoptog tager alle børnene det seriøst - synger med og går fint. Fagligt er hun ambitiøs på børnenes vegne. De får ikke lov at "slippe" med at være gode - hvis man er god, kan man også blive bedre og så læser man da bare 2000 sider på en måned i stedet for 500. Både børn og forældre er trygge ved at gå til hende - også når der er problemer. (Tina og Niels Berthelsen, forældre til Nine)
  Vi synes, at Irene har fortjent prisen som årets lærer, fordi hun både fagligt og socialt formår at løfte og se alle børn. Fagligt får hun altid børnene til at yde deres bedste, hun tager individuelle hensyn og formår at differentiere undervisningen. Irene laver nogle fantastiske projekter på tværs af fagene, som gør, at eleverne kommer hele vejen rundt om et emne. Irene formår at gøre undervisningen levende og varieret, der er både tid til stillearbejde og til bevægelse ved gennemgang af emner. Derudover indgiver hun børnene en tro på sig selv, i sådan en grad at de uden tøven stiller sig op foran både forældre og skolens andre elever og spiller teater, synger solo og proklamerer deres egne digte og nytårstaler. Irene sætter nogle gode rammer for klassens sociale trivsel og er med til at skabe en rummelighed blandt børnene. Hun engagerer sig i det enkelte barn og gør en stor indsats i forhold til at få alle børn med til sociale arrangementer. Når der er konflikter tager hun dem op i klassen og hjælper med at løse dem med en forståelse og indsigt i børnenes handlemåde. Hun inddrager, lytter og stiller krav til os forældre om, hvordan vi støtter op om vores børn både fagligt og socialt. (Klaus og Rikke Bentzen, Forældre til Anna B)
  Hun er god til at undervise og til at forklare tingene på en måde, så man forstår det. Hun er god til at flette nogle sjove kommentarer med ind i undervisningen. Når vi har emner så gør hun virkelig meget ud af det. Så kan det godt være at vi kun når halvdelen af de emner som vi egentligt skulle nå men så bliver det bare meget sjovere at have de andre emner. Hun er sjov og god til at give komplimenter. Hvis jeg havde et problem ville jeg være tryg ved at fortælle det til Irene. Hvis der nu er nogen, der er kede af det eller har et kæmpeskænderi (det sidste nævnte sker sjældent) så i stedet for at hele klassen kan høre det, så tager hun dem med ud på gangen. (Anna Bentzen)
   
  Eksempler fra undervisningen: Da vi havde Ole Lund Kirkegård-emne, lavede vi teater, og der hyrede hun en, der arbejder med teater til at komme og hjælpe os med at lave det. Da vi havde Harry Potter-emne, så var vi nede i dramasalen og skulle havde kapper, tryllestav og et magisk dyr, og der var pointsystem og fordelingshat. Da vi havde danmarksemne var vi ovre at se skagensmalerbilleder, og vi skulle selv tegne et og være et. (Anna Bentzen, Elev 4B)
   
   
   
   
 • ikon
  Jette Pia Clausen den 06-04-2016

  Bliv rigtig god til at gå til afgangsprøver!
   

  Furesø Ungdomsskole afholder træning i at håndtere forskellige situationer og redskaber til at hjælpe dig til at gøre dine prøver mere behagelige og afslappende.
   

  Vi mødes 4 tirsdage – 19. april, 26. april, 3. maj og 10. maj kl. 16-18 i Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, Værløse.

 • ikon
  Jette Pia Clausen den 04-04-2016
  laughELVEFOTOGRAFERING - SKOLEÅRET 2016/2017

  smiley Onsdag den 28. september kl. 08.15 -

  smiley Torsdag den 29. september kl. 08.15 -

  smiley Fredag den 30 september kl.08.15 -
 • 02-05-2016
  08:00-14:30
  Ekskursion - Zoologisk Have (2 x HT-kort + Zoo-kort) · 6A · 6B
  1
 • 02-05-2016
  09:00-12:30
  FP9 Dansk, skriftlig fremstilling · 9X · 9Y
  1
 • 03-05-2016
  08:00-08:20
  Morgensamling for 0. til 9. årgang på skoletorvet - Værter Sebastian og Irene (Indslag 6.a - LOr + SHe) · 0A · 0C · 1A · 1B · 1C · 2A · 2B · 3X · 3Y · 3Z · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 7C · 8X · 8Y · 9X · 9Y
  1
 • 03-05-2016
  08:00-13:30
  Ekskursion - Pederstrup (HT-kort) · 1B
  1
 • 03-05-2016
  09:00-12:00
  FP9 matamatik problemløsning · 9X · 9Y
  1
 • 03-05-2016
  10:00-15:00
  Ekskursion - Frilandsmuseet (HT-kort + rejsekort) · 5A · 5B
  1
 • 04-05-2016
  09:00-10:30
  FP9 Dansk retskrivning og læsning · 9X · 9Y
  1

Astrid Lindgren

Vi har lavet udsmykning af PLcs vinduer. Det er alle bøger som vi låner ud. Sidste skoleår lånte vi 26.716 bøger ud. Så kom forbi, vi har helt sikkert en bog du kan bruge.

Besøgstæller

189171