Lille Værløse Skole og FFO

Mobiltelefonregler

Mobiltelefonregler FFO 1 og indskolingen 0. – 3. årgang

Mobiletelefoner og andet elektronisk udstyr afleveres ved ankomst til FFO om morgenen eller over i klassen, hvis man ikke er tilmeldt morgenåbningen i FFO. Mobiltelefonen udleveres igen når barnet skal hjem fra FFO eller skole.

Mobiltelefonerne opbevares i klassens mobilkuffert i løbet af dagen og følger børnene.

Først i FFO 1 fra kl. 7.00, så over til klassen kl. 8.00 og så tilbage til FFO når eleverne møder ind fra skolen. I skoletiden bruges mobiltelefonerne, når lærerne har givet lov til dette i forbindelse med undervisningen. I FFO tiden bruges mobiltelefonerne, hvis barnet er tilmeldt mobilværkstedet. Der er mulighed for mobilværksted mandag, onsdag og fredag.

I forhold til at kommunikere til dit barn, kan I-portalen bruges. Pædagogerne følger med på I-portalen og beskeder lagt ind før kl. 13.00 bliver set. Vi opfordre til at alle bruger I-portalen til at skrive faste aftaler ind.

Efter kl. 13.00 på selve dagen, skal forældrene ringe eller sms´se til følgende mobiltelefoner:

Jonstrup afdeling:
Mobiler: 72 16 46 03 – SMS og ring

eller 72 16 46 04 – Kun ringe

eller 72 16 55 35 – Kun ringe

Lille Værløse Skole:

Cafeén fastnet: 72 35 77 10 – Kun ringe

Flyver mobilen: 72 16 47 61 – Ringe og SMS

Mobiltelefonregler FFO 2+3 og mellemtrin og udskoling

Årgangen udmønter disse regler - se evt. forældre intra.  Fælles regler er under udarbejdelse.

For ansatte:

Vi er et forbillede for børnene, det vi ikke vil have børnene gør, skal vi heller ikke selv gøre.

Det skal være legalt, at en ansat giver besked til kollegaer om at vedkommendes mobiltelefon ikke er på lydløs, da vedkommende venter vigtige opringninger.

Vi må gerne tage billeder af børnene med vores egen telefon, hvis dette indgår i dokumentation af aktiviteter.