Skolestart 13. august

..
    Louise Dreyer den 12-10-2018
    SKOLEBODENS MENUPLAN FOR UGE 43

mandag: karrysuppe m/ris og kylling og brød
    tirsdag: svensk pølseret m/kyllingepølser og kartofler
    onsdag: fladbrød m/ kyllingekebab
    torsdag: vegetarlasagne m/råkostsalat og hvidløgsbrød
    fredag: pizza
  • Peter Thomsen den 12-10-2018
    Se Bag for en sag billeder her:

FFO
  • Peter Thomsen den 08-10-2018
    • Pædagogisk udviklingsdag for personalet fredag d.12.10.18 kl.8-15.30

Fredag d.12.10. tager personalet fra FFO'en på pædagogisk udviklingsdag.
    Vi er flere nye pædagoger og én forholdsvis ny leder, så vi har brug for at få drøftet vores pædagogiske arbejde. Vi har ønsker om at udvikle vores fysiske rammer og pædagogiske aktiviteter. Og vi glæder os til at tage fat på det arbejde.
    For at vi alle kan være afsted sammen, vil der denne fredag op til efterårsferien være andre voksne i FFO'en fra kl.13.30-16.
    Med forbehold for ændringer har vi aftalt, at Jens, Henriette og Lone vil tage sig godt af børnene denne eftermiddag.
    Af hensyn til børnene og planlægningen, har vi lagt dagen på Motionsdagen, som i forvejen er en anderledes dag for børnene.

Hvis du har nogle spørgsmål er du som altid velkommen til at kontakte personalet eller sende mig en mail på [email protected].

De bedste hilsner fra
    Susanne Rolighed
    FFO Leder

• Peter Thomsen den 28-09-2018

MIniklubben d.27.9.2018

Kære Forældre

Her kommer information om to særlige arrangementer i oktober:

• Bag for en sag onsdag d.10.10.18 kl.14-16.30
      • Pædagogisk udviklingsdag for personalet fredag d.12.10.18 kl.8-15.30

Bag for en sag

Vi afholder Bag for en Sag og støtter derigennem Børns Vilkår og helt specifikt Børne Telefonen.

Personalet vil fortælle børnene om formålet med salget af kagerne, så de ved, hvad pengene skal gå til.

Se mere på www.bornetelefonen.dk

For vores børn betyder det, at de i ugerne 40 og 41 får mulighed for at bage en masse kager i Caféen, som vi efterfølgende vil sælge for at donere overskuddet fra salget til Børne Telefonen.

Tidligere år har børnene i forbindelse med Bag for en Sag kunnet købe kagerne med hjem.
    I år gør vi noget nyt.

Vi sælger ikke kager "ud af huset", men vil i stedet lave "Konditori" for børn og forældre, så man kan hygge sig sammen her hos os.

Konditoriet vil vi etablere på Skoletorvet, så man kan sidde ved cafébordene og nyde kaffe, the og kage sammen. Salget vil foregå fra Skoleboden, som en "rigtig" forretning.

3. klassebørnene vil stå for salg af kage og betjening i konditoriet onsdag d.10.10. fra kl.14-16.30.

Det vil foregå mod kontantbetaling, så børnene får øvet sig i at betale og regne byttepenge ud. Desuden kan børnene helt konkret se, hvor mange penge vi får ind. Så husk at hæve kontanter til brug i konditoriet.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig stund, der tjener et godt formål for mange udsatte børn.

Pædagogisk udviklingsdag for personalet
    Fredag d.12.10. tager personalet fra Miniklubben på pædagogisk udviklingsdag.

Vi er flere nye pædagoger og én forholdsvis ny leder, så vi har brug for at få drøftet vores pædagogiske arbejde. Vi har ønsker om at opfriske og indrette vores lokaler, at tilbyde nye aktiviteter, at begrænse tiden der bliver brugt foran en skærm og meget mere. Og vi glæder os til at tage fat på det arbejde.

For at vi alle kan være afsted sammen, vil der denne fredag op til efterårsferien være andre voksne i Miniklubben fra kl.13.30-16.

Det vil primært være nogle af vores vikarer, et par ressourcepædagoger og lærere.

Hvis du har nogle spørgsmål er du som altid velkommen til at kontakte personalet eller sende mig en mail på [email protected].

De bedste hilsner fra
    Susanne Rolighed
    FFO Leder

• Peter Thomsen den 20-09-2018
    Lille Værløse Skole deltager i "Langt fra Borgen" i aften torsdag den 20. september kl. 21.55 på DR1.

Hvis man ikke når det det i aften, så kan det ses på DR.dk efterfølgende.

DR1 besøgte os til vores fællessamling og efterfølgende deltog Pia Olsen Dyhr (Formand SF) og Anni Mathisen (V)  i engelsk på 6. årgang, hvor klassen viser hvordan man kombinerer engelsk og bevægelse på en sjov og lærerig måde.

Temaet er skoledagens længde og der vises eksempler på hvordan Lille Værløse Skole får en længere skoledag til at fungere med bevægelse i undervisningen.

DR holder har været og filme ad to gange og det har været spændende for vores elever at deltage i en rigtig TV produktion som endda sendes på DR 1 landsdækkende.

• Peter Thomsen den 14-09-2018
  • 22-10-2018
    08:30-14:00
    Sundhedssamtaler i 0.A · 0A
  • 23-10-2018
    08:00-08:15
    Morgensamling (Hovedvært Irene og vært Søren) 0. - 6. årgang på skoletorvet · 0A · 0B · 0C · 1A · 1B · 1C · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 5B · 6X · 6Y · 6Z
  • 24-10-2018
    08:30-14:00
    Sundhedssamtaler i 0.A · 0A
  • 24-10-2018
    10:00-12:00
    Ekskursion - Værløse bibliotek (Går) · 2A · 2B · 2C
  • 25-10-2018
    08:00-13:30
    Ekskursion - KU Science (HT-kort + rejsekort) · 8A

week of code

I uge 41 afholder vi Week of code. Så ord som Dash, hopspot, kodning, blokprogramering,easy scope, osmo og ozobot vil man kunne høre på PLC. Alle klasser bliver inviteret ned På PLC og it-patruljen vil guide klasserne gennem forskellige sjove og lærerige aktiviteter.

Værløse afdeling

Jonstrup afdeling