Indbydelse til Sommerfest 7. september

Nyhed billede
Torsdag den 7.september, fra kl. 15.30 til 19.30, afholder FFO1 Miniklubben, FFO2 Toppen og FFO3 Klub 24
årets sensommerfest med masser af sjove og social aktiviteter.

Alle elever og forældre i Værløse og Jonstrup indbydes. Det er en sommerfest for alle både i Værløse og Jonstrup.

Så er det bare at;
- at sætte kryds i kalenderen
- at komme den 7. september fra kl. 15.30 - følg flagene og kom til Billetkontoret er ved indgangen til sportspladsen.
- og sidst men ikke mindst; husk en stor madpakke/ picnickurv til familien med service og det hele. Der vil igen i år være borde og stole.

I baren vil der være salg af sodavand, øl og vin, til festpriser!

Hvor nemt kan det være?
Prisen for dette overflødighedshorn af hygge, vil i form af et Turpas koste 25,-kr. pr. person.
Børn under 3 år kommer gratis til fest.

I prisen er der bl.a. inkluderet:
entre, frit antal hop i hoppeborgene, popcorn, kaffe/te, kage, Candyfloss, glade smil i sminkeboden, gratis plaster i hammer og søm boden osv…

Husk at børn i indskolingen skal følges med en voksen,
da alle medarbejdere står for boder og aktiviteter.

Vi glæder os til at se jer alle sammen. Vi har bestilt godt vejr!

FFO Lille Værløse Skole

Mere information kan fås hos skoleleder Peter Thomsen 72 16 46 45.

29-08-2017 PETH

Forrige 10