Glædelig jul og godt nytår

Kære elever, medarbejdere og forældre.

Vi vil ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Der er under en uge til jul – 2 dage. Det er slet ikke til at forstå. Hvor er 2017 blevet af? Der er mange traditioner omkring julen og jeg er sikker på, at I alle glæder jer til juleferien som nu står for døren.

Vi vil gerne takke alle for deres store indsats for fællesskabet på skolen. Gode kammerater, gode kollegaer og venskaber på kryds og tværs er fundamentet for at vi alle kan blive klogere.

Skoleåret slutter i dag med 5. årgangs juleshow. Det bliver en fantastisk oplevelse! Smukt, bevægende og livsglad! Tusind tak til jer alle – elever og voksne, som var på scenen eller bagved.

Tusind tak også til forældrene som har lånt deres børn til os. Vi glæder os til 2018 med endnu et år med tæt samarbejde mellem skole og hjem.

Kærlig hilsen
Peter, Mette og Andreas