TV2 Klimaindsats Lille Værløse Skole

Kære alle

TV 2 NYHEDERNE og journalist Pernille Mette Damsgaard besøgte Lille Værløse Skole den 12.12.18 for at tale med 5.b som sorterer deres affald. Ligesom resten af alle vores klasser på Lille Værløse Skole.

Forud for besøget på vores skole besøgte TV 2 undervisningsminister Merete Riisager og skoleledernes formand som også blev interviewet til temaet.

Vores pilotprojekt omkring affaldssortering er kommet i stand via et tæt samarbejde mellem Lille Værløse Skole, Center for Dagtilbud og Skole, Center for Kommunale ejendomme og Anlæg og Center for By og Miljø.

Lille Værløse Skoles mål med den grønne indsats og affaldssortering er, at blive certificeret med et grønt flag.

Se http://www.groentflag.dk/

Det er elever fra 9. klasse som har lært de andre klasser, hvordan man sorterer og det er lærere og pædagoger der i dagligdagen sikre at vores pilotprojekt bliver udviklet.

Hertil kommer, at det naturligvis er godt for naturen og vores elever får vigtig læring ved selv at være aktive og miljøbevidste.

TV2 talte med eleverne om hvorfor vi sorterer affald og hvordan det er med til at gøre noget godt for naturen. Samtidig er det et aktuelt tema for lovgivning i folketing og ministerier.

Det blev sendt 12.12.18 på TV 2 landsdækkende TV i 22 Nyhederne.

Har i spørgsmål, så ring endelig på tlf. 72 16 46 45

Peter Thomsen