Opslagstavlen

Furesøoplevelser i børnehøjde
    Tag børnene med til Furesø oplevelser denne sommer, hvor leg, læring, økologi, og sundhed står i højsædet.
    På årets Picnic Festival den 1. weekend i juni kan børnene møde grønne ildsjæle og smage på økologiske råvarer fra kommunens skolehaver med aktiviteter som  at ’gå den grønne rute’ og ’Fiske en grøntsag’ ved Furesøbadet.
    Den 30. juni og 1. juli kan dit barn GRATIS komme ind og opleve Nordens bedste gymnaster i den klassiske gymnastikdisciplin Idrætsgymnastik (det du ser til OL), når Nordens giganter mødes til et brag af Nordiske Mesterskaber i Idrætsgymnastik 2018 i Farum Arena.
    Lørdag den 30. juni er der orienteringsløb for alle gennem Værløse bymidte – også børnefamilier forud for WMOC (Verdensmesterskaberne i Orienteringsløb), som afholdes i Farum Arena den 6.-13. juli.

Alt dette og mange flere events kan du læse mere om på: www.furesø.dk/events
    God sommer!

Marianne Porsager Haastrup den 18-05-2018
    SKOLEBODENS MENUPLAN FOR UGE 21 laugh

MANDAG: LUKKET
    TIRSDAG: PITABRØD M/FALAFEL , TUN EL. SKINKE + 1 STK FRUGT
    ONSDAG: GRATINERET TACOFISK M/ RIS OG GRØNT
    TORSDAG: WRAPS M/ LAKS EL. KYLLING + 1 STK FRUGT
    FREDAG: DIVERSE VARME RETTER

Louise Dreyer den 18-05-2018
    Kom og vær med, når vi planlægger Furesøs fortsatte fremgang
    Et samlet byråd vedtog den 25. april Arbejdsprogrammet ”Fortsat Fremgang for Furesø”, som sætter retningen for Furesø Kommune i den kommende valgperiode 2018-2021.
    I det nye byråd arbejder vi målrettet med at udvikle kommunen med afsæt i kommunens vision fra 2013 og det nye arbejdsprogram.
    Arbejdsprogrammet består af 6 politikområder og mere end 200 konkrete indsatser. De konkrete indsatser i arbejdsprogrammet skal i de kommende år føres ud i livet i et tæt samspil mellem borgere, forvaltning og medarbejdere.
    For at få arbejdet skudt godt i gang vil vi i byrådet gerne høre dine forslag til, hvordan vi konkret arbejder videre med indsatserne.
    Vi inviterer derfor til to dialogcaféer. Se venligst vedhæftede invitation samt disse to links
    https://www.facebook.com/events/2073796929612725/  www.furesoe.dk/arbejdsprogram

Marianne Porsager Haastrup den 17-05-2018

• Kære alle

Se vidoe på vores hjemmeside.

Hermed info om vores skolebestyrelsesvalg, som foregår i løbet af foråret.

Se filmen og læs vedhæftede PDF.

Du er meget velkommen til at kontakte vores formand for skolebestyrelsen Preben Westerfalck på [email protected] eller tlf. 60 48 62 01 eller skoleleder Peter Thomsen på [email protected] eller tlf. 72 16 46 45.

Peter Thomsen

Thomas Emil Ljungberg den 22-03-2018
    PMTO FORÆLDREGRUPPE

PMTO- forældregruppe for forældre til børn i alderen 9-17 år med udad reagerende adfærd