Opslagstavlen

• SKOLEBODENS MENUPLAN FOR UGE 46

Mandag: tacosuppe m/nachos + frugt

Tirsdag: boller i karry m/kyllingeboller , ris og grønt

Onsdag: vegetarlasagne m/ råkostsalat og brød

Torsdag: mexicansk pandekage m/ salat

Fredag: sandwich m/ skinke el. roastbeef

Louise Dreyer (LDR) den 09-11-2018
  • ikon
    ”Kom til fest, og oplev den hemmelige gæst. Billetsalget starter onsdag d.7.november. Vi glæder os til at se dig! ”

Se bilag
    Jette Pia Clausen den 01-11-2018
  • ikon
  • Lille Værløse Skole deltager i "Langt fra Borgen" i aften torsdag den 20. september kl. 21.55 på DR1.

Hvis man ikke når det det i aften, så kan det ses på DR.dk efterfølgende.

DR1 besøgte os til vores fællessamling og efterfølgende deltog Pia Olsen Dyhr (Formand SF) og Anni Mathisen (V)  i engelsk på 6. årgang, hvor klassen viser hvordan man kombinerer engelsk og bevægelse på en sjov og lærerig måde.

Temaet er skoledagens længde og der vises eksempler på hvordan Lille Værløse Skole får en længere skoledag til at fungere med bevægelse i undervisningen.

DR holder har været og filme ad to gange og det har været spændende for vores elever at deltage i en rigtig TV produktion som endda sendes på DR 1 landsdækkende.

Peter Thomsen den 20-09-2018
  • Peter Thomsen den 14-09-2018