Opslagstavlen

• SKOLEBODENS MENUPLAN FOR UGE 3

Mandag: tacosuppe m/nahos og frugt

Tirsdag: lammefrikadeller m/ tomatsovs , ris og grønt

Onsdag: skipperlabskovs m/oksekød , purløg , rødbeder og rugbrød

Torsdag: paneret fisk m/ stegte ris og tzasiki

Fredag: pulled pork/turkey burger

Louise Dreyer (LDR) den 11-01-2019

Invitation til borgermøde om kultur- og fritidslivet i Furesø

En godt kultur- og fritidsliv med mange muligheder er vigtigt for børn og unges trivsel og opvækst!

Da der skal formuleres en ny politik for området, inviterer Furesø Kommune alle borgere til dialogmøde mandag d. 21. januar fra 18.30-21.00 på Furesø Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse.

Her vil der være workshops med fokus på børn og unge, hvor man kan komme i dialog med politikere, aktører og borgere.

Kom med dine ideer og input til et godt fritidsliv i Furesø.

Tilmeld dig på www.furesoe.dk/kfi-politik

Jette Pia Clausen den 08-01-2019
    ELEVFOTOGRAFERING - SKOLEÅRET 2019/2020

Fredag den 30. august

Mandag den 2. september
    Tirsdag den 3. september
    Onsdag den 4. september
    Torsdag den 5. september
    Jette Pia Clausen den 17-12-2018

• Velkommen til VORES Skole!

Lille Værløse Skole får positiv omtale i Frederiksborg Amtsavis. Overskriften burde have heddet "Velkommen til vores skole", så jeg sender med det samme roserne videre til jer alle. Forældre, elever og medarbejdere og samarbejdspartne som alle har bidraget til, at skabe en skole som danner rammen om vores læringsfælleskab her på Lille Værløse Skole.

Peter Thomsen

Se den fuldeartikel her:

Peter Thomsen den 14-11-2018
  • Lille Værløse Skole deltager i "Langt fra Borgen" i aften torsdag den 20. september kl. 21.55 på DR1.

Hvis man ikke når det det i aften, så kan det ses på DR.dk efterfølgende.

DR1 besøgte os til vores fællessamling og efterfølgende deltog Pia Olsen Dyhr (Formand SF) og Anni Mathisen (V)  i engelsk på 6. årgang, hvor klassen viser hvordan man kombinerer engelsk og bevægelse på en sjov og lærerig måde.

Temaet er skoledagens længde og der vises eksempler på hvordan Lille Værløse Skole får en længere skoledag til at fungere med bevægelse i undervisningen.

DR holder har været og filme ad to gange og det har været spændende for vores elever at deltage i en rigtig TV produktion som endda sendes på DR 1 landsdækkende.

Peter Thomsen den 20-09-2018
  • Peter Thomsen den 14-09-2018